noexplain

Manus. Vem behöver dem? Egentligen? There’s no time to explain gör en lysande poäng på det. När spelarens framtids-jag kraschar genom väggen och säger ”I’m you from the future, there’s no time to explain” så är det som om de sparkar hela manusförfattaryrket i skrevet och ansiktet samtidigt. Det är briljant! Och innan han kan säga vad skiten handlar om så kommer en gigantisk rymdkrabba och griper tag i honom med sin gigantiska rymdklo. Nämnde jag att det var briljant?

Det som händer därefter är laserhopp, taggar, rymdkrabbsdueller och en hel drös med magiska oneliners (”I can see my bones!”, ”I’m never gonna be able to dance again!”) som framtids-jaget framför på ett sätt som får Chris Farley att verka återhållsam. Bara det är värt fem minuter av din tid.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 8 )

Haha! Helt underbart tips! :D

  (Quote)

pixelviking den 14 jan 2011 klockan 13:09

Aah, var kommer låten ifrån? Känner igen den alldeles för mycket. :o

  (Quote)

Tobias den 14 jan 2011 klockan 13:28

Jag tycker du överdriver lite med lovorden. Visst är det smart, och musiken är otroligt skön, men sen har det också en kontroll som känns lagom irriterande. Även om jag tillslut förstår hur jag ska göra för att flyga rätt blir det sällan som jag vill och flash är som vanligt inte optimalt. Men det var helt klart rätt kul, mest på grund av framtidsjagets kommentarer.

  (Quote)

NuYu den 14 jan 2011 klockan 13:30

Viking: Det var så lite så =)

Nuyu: ja, rent spelmässigt finns det saker att anmärka. Men inledningsscenen är helt magnifik. Det är en lysande drift på sci-fi-genren i allmänhet och tidsresargenren (?) i synnerhet.

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 14 jan 2011 klockan 13:47

Jag gillade det, även om kontrollerna var lite taffliga.

  (Quote)

Voxbrallan den 14 jan 2011 klockan 16:54

Hur många av er hittade dinosaurie slutet?
För er som inte förstår vad jag menar eller inte vill leta efter det, så kan man ta en annan väg på mitten av banan, där man kommer in i en annan dimension och blir en dinosaurie.

  (Quote)

Anton Axelsson den 15 jan 2011 klockan 23:45

Haha! Sjukt bra spel. Synd för kontrollerna men annars är det riktigt nice. Helt klart värt spenderade minuter =)

  (Quote)

PimPim den 16 jan 2011 klockan 14:13

Haha, detta måste kollas in. Fler spel behöver behöver helt klart börja på det här ”in your face”-sättet :D

  (Quote)

Johannes den 17 jan 2011 klockan 09:47

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .