awesomo

Give up Robot 2 är ett litet spel om robotar och alla de underverk de kan göra med lika delar internethumor som änterhakar. Och eftersom det rör sig om ett spel där du medelst änterhake förflyttar dig från plattform a till plattform b anser jag att det tillhör min samhälleliga plikt att upplysa dig om det. För om det av någon anledning har undgått dig: Änterhakar är per definition och utan urskillning awesome (Facit för speldesigners: Vid tvivel – tillsätt änterhakar). Men det stannar inte där. Give up Robot 2 går all in, hela vägen och en bit över gränsen när det kastar in ett jetpack i leken (du känner igen den av dess svans av :D-gubbar) och går plattformsbärsärk på dig och alla du känner.

Och när jag änterhakar fast en :)-glad raket vänder den sitt smileyface uppochned och pratbubblar ett ”FFS”. Det räcker för mig (GOTY).


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 3 )

Efter gårdagens haveri behöver min vardag precis alla änterhakar den kan få…

  (Quote)

Michael Gill den 20 sep 2010 klockan 15:07

ja fyfan vilken baksmälla. jag skissar på en tvåstatslösning.

  (Quote)

stoffe den 20 sep 2010 klockan 17:47

Ja, det suger. Och vad som suger nästan lika mycket är sista bossen i Give up Robot 2. Jebus vilken jävlig boss!

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 20 sep 2010 klockan 22:11

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .