humancentipede

Det är gott när något annat än tv-spel leder oss till moraliskt fördärv. Human Centipede till exempel. En tysk film om en tysk kirurg vars största mål är att sy sin egen mänskliga tusenfoting.

Till Shocktillyoudrop.com förkunnar filmens regissör Tom Six om sin artistiska vision.

Varje gång jag läste nyheter om en pedofil eller något liknande brukade jag säga till mina vänner att man borde sy ihop deras munnar med rumpan på en tjock lastbilschaufför som straff. Alla sa att det var en hemsk idé, men jag tyckte att det var en bra idé för en film.

Om inte citatet av the century så säg.

Det finns förstås vissa betänkligheter i att göra en mänsklig tusenfoting av tre ihopsydda människor, utöver de självklara. 100% medicinskt korrekt står det. Jag är ingen läkare, men …

Anyways. Spelvärlden blev förstås förnärmad av att de blivit kasserade till förmån för en annan moralfeber. Entre Human Centipede – The Game, ett spel vars tekniska tillkortakommanden och grava underhållningsbrister står i god paritet med ursprungsverkets manus.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 7 )

Jag kan bara skratta och upprepa frasen: ”vad stört”, om och om igen.

  (Quote)

NuYu den 28 maj 2010 klockan 18:59

Hahaha! Läste lite om filmen. Bara det är helt vrickat. Detta är inte bättre xD

  (Quote)

PimPim den 28 maj 2010 klockan 19:32

Haha, det bästa med The Human Centipede är ju dessutom att det inte är en helt värdelös film. Överproducerad grindhouse är vad det är, med en hel del inslag av drive in-horror. Jag gillade den mer än jag nånsin trodde att jag skulle göra. Jag blev ett omedelbart fan av Dieter Laser som spelar den bindgalna kirurgen. Man måste respektera hans målmedvetenhet. Eller något.

Just det – grattis till NuYu förresten, som ovanför skrev den 2000:e kommentaren på Blog em up och i samma ögonblick skrev in sig själv i historieböckerna. Din pionjär!

  (Quote)

Carl-Johan Johansson den 28 maj 2010 klockan 20:07

Hoppsan, se där. Härligt, nu har jag ännu en sak att skriva upp på min ”har-lyckats-med-under-livet”-lista. ;-)

Vågar man se filmen tro?

  (Quote)

NuYu den 29 maj 2010 klockan 15:19

Jag vill vara den längst fram… :(

  (Quote)

tommy den 02 jun 2010 klockan 12:54

tommy: Jag vill vara den längst fram… :(  

Eh… what? =D

  (Quote)

PimPim den 02 jun 2010 klockan 13:40

tommy: Jag vill vara den längst fram… :(  

Ja, om man tvunget måste välja.

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 02 jun 2010 klockan 15:42

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .