Machinarium_bonus_ep

Amanita Design, som gjorde ett av årets bästa spel i Machinarium och bundlade det med årets överlägset bästa spelsoundtrack, gillar att folk gillar deras grejer. De gillar det så mycket att de nu har släppt en bonus-EP som du kan tanka gratis via deras websida. Och den är bra. Rikigt bra.

Remixen på Clockwise Operetta (som vi redan har etablerat är de bästa tre minuter och fyrtiosju sekunder soundtrack som släppts i år), här kallad för Defusing the Bomb eftersom det är precis vad du gör när låten spelas, finns med. Precis som Pipe Wrench Dubstep från kloaken under klocktornet och oljefatsjazzen som robotbandet utanför baren jammar loss med.

Men framför allt: Game in the Brain, från årets coolaste spelscen där du i ett litet Commodore-stylat hommage till Psychonauts skjuter små hjärnspöken till tonerna av ett chippigt midibeat, är inkluderad. Den saknades enormt på det ursprungliga soundtracket som följde med spelet. Spelbranschen blev inte mer awesome än så här under 2009 (spola fram cirka 48 sekunder):

Tanka EPn här och torka bort en tår av lycka.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: ,Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .