meatboy

Jag ser trailern. Jag förstår ingenting. Men jag förstår att jag gillar det. Hur skulle jag inte kunna gilla det. Det handlar om en köttpojke. Eller, som det står, en superköttpojke. Som hoppar på väggar, golv och tak och sprider glädje och tarmar. Och så finns det sågklingor. Enorma sågklingorna som vill göra finskuret av honom. Det blir bra det.Super Meat Boy
landar på Steam och WiiWare tidigt 2010. Tills dess kan du spela originalet: Meat Boy.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 2 )

Introt var en snygg nick till Street Fighter 2. Med racismen utbytt mot misogynism.
Tyvärr det ut att vara det roligaste med spelet.

  (Quote)

Voxbrallan den 19 okt 2009 klockan 14:23

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .