woc-titel

För cirkus två veckor sedan skrev jag om Mommy’s Bests skruvade actionspel och gav dig chansen att vinna ett exemplar. Tävlingen gick ut på att illustrera hur det kommer att se ut när Blog ’em up räddar oss alla från invaderande, intergalaktiska insekter. Således vallfärdade ni, våra läsare, till ritbordet. Överraskande nog så var alla våra läsare med i tävlingen, ja, båda två.

Men precis som i den där filmen med Cristopher Lambert som inte går ut på att man inte får föda barn i framtiden så kan det bara finnas en vinnare. Och den här gången heter han Sebastian Thylin. Så här motiverade han sitt bidrag:

”Jag vill verkligen vinna Weapon of Choice. Det verkar riktigt häftigt. Dessutom har jag alltid gillat insekter och vapen. Att Weapon of Choice kombinerar det jag vurmar för ser jag som ett tecken från högre makter.”

Vinnarbidraget:

blogemupfire

Tröstpriset går till Amina Kesraoui som valde att illustrera Blog ’em up-frälsarna så här:

blogemupass

[nggallery id=23]


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 4 )

YAY! Tröstpris=PS3? :)

  (Quote)

Amina den 05 okt 2009 klockan 15:56

Tack så otroligt mycket! Ikväll ska spelet köras, det kommer bli grymt kul! Med den övning som Weapons of Choice ger hoppas jag att jag får falla in i ledet under Blog ’em ups ledning när rymdinsekterna anfaller.

  (Quote)

Sebastian den 06 okt 2009 klockan 08:42

Ass-eater attaaaack fick mig att le. :)

  (Quote)

Farbror Atlas den 06 okt 2009 klockan 11:03

Haha X) Hade tänkt skicka in ett bidrag. Synd att jag inte gjorde det!

  (Quote)

Josef K den 06 okt 2009 klockan 20:24

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .