werewolf

Med en grafisk stil som får Gameboy-spel att framstå som vräkiga är Vox Populi, Vox Dei (a werewolf thriller) ett minst sagt stilrent spel. Det är tills du sätter dig gränsle över en varulv och hamrar skärmen röd. Eller kastar dig på en vargman ut för ett höghus och ned på en bil som, liksom varulven, smulas sönder vid nedslaget (se bild). Ditt jobb är – om du inte förstått det än – att söka upp varulvar och ge dem generöst med övervåld. Slå dem tills de är intet mer än ett blött stycke kött. Pensla den askgrå världen med deras innandöme.

Förslagsvis styr du webbläsaren mot Kongregate och spelar Vox Populi, Vox Dei (a werewolf thriller) omgående.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 2 )

Bortsett från att huvudpersonen ser ut som en blå tegelsten och att det ofta var drygt att göra om allt om man dog på slutet av en lång skärm, så gillades det. Estetiskt kändes det helt rätt, och att spela som ett rovdjur istället för ett jagat byte är omväxlande (om man inte spelar Batman: Arkham Asylum just nu då).

  (Quote)

Voxbrallan den 04 sep 2009 klockan 17:32

Rent estetiskt så påminner det en del om det här spelet:
http://www.kongregate.com/games/AdamAtomic/canabalt

Men det påminner väldigt mycket om ett annat spel vars namn jag inte kommer på just nu.

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 04 sep 2009 klockan 19:21

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .