sheencrossingTop

Säg vad du vill om Charlie Sheen, men han är on fire. Kanske inte nödvändigtvis i ordens mest positiva bemärkelser. Efter den senaste tidens utspel har han fått GG Allin att framstå som Pete Doherty, och Pete Doherty som en blyg buddistmunk. Nu när han enligt egen utsago är helt ren och endast går på knarket som går under namnet ”Charlie Sheen” (vilket är slang för någon slags kokain/heroin-speedball, gissar jag) har han tagit sig i kragen för fokusera hela sin kosmiska energi åt att gå bananas. Fullständigt bananas. Vilket har manifesterats i en total dekonstruktion av kändisjaget som får Joaquin Phoenix mockumentär I’m Still Here att framstå mer tandlös än vad den lyckas med på egen hand. Beväpnad med en vokabulär som får Kanye Wests notoriska tweets att framstå återhållsamma har Charlie Sheen tragiskt nog aldrig varit en större underhållare än vad han är nu; i de sista faserna av sitt upplösningstillstånd.

Charlie Sheen Crossing gör det bästa av situationen: gifter fantastiska Charlie Sheen-citat med Animal crossing-bilder så söta att de får ditt tandkött att ruttna. Att se Sheen-sanningar som ”If you’re a part of my family, I will love you violently” förevigas i Nintendo-esque sagobokskontext gränsar till det transcendentala.

sheencrossing.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: ,Kommentarer ( 2 )

Undra om man kan önska nya, Sheen säger ju nya roliga saker varje vecka.

Den här hade jag velat se:

You’ve read about the goddesses, come on. They’re an international sensation. These are my girlfriends. These are the women that I love that have completed the three parts of my heart. … It’s a polygamy story. All my guy friends are gonna like throw tomatoes at me. It’s like an organic union of the hearts.

  (Quote)

Aloysius den 07 mar 2011 klockan 17:37

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .