scottpilgrim

Vinnaren i Blog ’em ups Scott Pilgrim-tävling utannonserades någorlunda hemligt i fredags. Med ”någorlunda hemligt” menas ”i bloggens Facebook-feed”, så egentligen var det inte alls särskilt hemligt. Men våra kära vänner i kommentarsfälten tycker att det inte är mer än rätt att vi brer på med lite pompa och blåsinstrument för den allra lyckligast lottade tävlingsdeltagaren. Vi säger inte emot.

Grattis igen, Victor Nordquist! Må du smiska mången digital pojkvänsstjärt!

För dig som inte vill riskera att missa något som skrivs i Blog ’em ups namn: följ oss på Twitter och Facebook!


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 3 )

Först: Grattis som fan Victor! Hopas spelet faller dig i smaken.

Efter det: Att inte missa något som har med Blog ’Em Up att göra torde kunna undvikas genom att läsa Blog ’Em up.

Det här är inte kritik mot vare sig hemsidan eller någon av er tre som skriver saker på den. Det är snarare en nutidsobservation av ett fenomen som sprider sig löpeldsartat. Ett varningens ord kan därför tyckas vara på sin plats.

(Observera att det här kan tyckas vara helt off topic)

Det är lätt att försvinna in i de sociala medierna när det finns så många. Även om man bara använder sig av de två stora (i detta fall Twitter och Facebook) är det viktigt att inte tappa fokus från det man faktiskt började med.

Som tredjeparts-exempel kan nämnas de två lunchrestauranter som ligger i bygget där jag jobbar. De har ”anammat de sociala medierna” så till den grad att de inte längre uppdaterar sin egen meny på sin egen hemsida. Istället länkar de vidare till en blogg (på något webblogg.se-konto någonstans) eller en facebook-sida.

Jag säger inte att statusuppdateringar och kvitter är av ondo, men de ska (i mitt tycke) jobba med och förstärka den huvudsakliga kanalen för information (eller distribution eller vad man nu sysslar med). För ju mer utspridd man blir, desto mer utspridd blir publiken, och desto svårare blir (i det här fallet) ni att följa.

För följa er vill jag. Oh, så jag vill det. Det här är fortfarande det bästa som finns tillgängligt när man vill läsa något som inte är Gamespot/Kotaku/IGN/1up-flödet.

Ni är fortfarande bäst. Här.

Fortsätt vara det.

All kärlek!

(och jag kommer troligen avskrivas som ett drygt as. So be it)

  (Quote)

Aglet den 19 aug 2010 klockan 12:12

Dryga as.

(Lovar att hädanefter inte undanhålla info från eventuella icke-facebookare)

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 19 aug 2010 klockan 12:26

Bra poäng Aglet. Det ska inte hända igen!

  (Quote)

Michael Gill den 19 aug 2010 klockan 12:47

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .