quickhook

Extra! Extra! Det här kom just in: änterhakar är awesome!

Länge har du vandrat i ovisshet. Tvistat om huruvida änterhakar är eller inte är awesome. Och nu kan vi, som enda publikation i världen, bena ut att de är det. Awesome alltså. RocketCat Games som tidigare gjort sig kända för Hook Champ där du pekfingrade dig igenom dödliga grottor i halsbrytande hastigheter visar med Super QuickHook att de vet vad som kännetecknar stil: det är inte vad du gör, utan vad du väljer att inte göra. Och det de väljer att inte göra är det gäckande spöket som i originalet nafsade i dina hälar medan du svindlande svingade dig fram. Och med det kan du antingen välja att utforska grottorna i egen takt på jakt efter hemligheterna de döljer, eller spela Avalanche-läget där du änterhakar dig så långt du kan innan en lavin slukar dig hel. Det är förstås det bästa som har hänt mobilspelsscenen sedan – du gissade det – Hook Champ.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: ,Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .