Lugn, det är inte så dramatiskt som det låter. Vi har som du märker skruvat ned inläggstempot en smula. Gill gör Sverigeturné, CJ sjunker djupare ner i serietidningsträsket (grafisk novell, ffs) och jag regnar bort i Göteborg. Kalla det semester, alla andra gör det.

Fred,
Blog ’em up


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 6 )

Fullt förståeligt. Ha en god sådan! Det är ni värda.

  (Quote)

PimPim den 25 jul 2010 klockan 23:44

Jag ser fram emot när ni börjar igen.

  (Quote)

Dynamite den 26 jul 2010 klockan 00:38

Äntligen ett tecken på liv. Ha en välförtjänt semester. Det kan inte vara lätt att ha den bästa bloggen i spelsverige.

  (Quote)

Skarlman den 27 jul 2010 klockan 21:09

Haha, jag gillar hur vuxen Jimmy får mig att låta.

Jag ska publicera något i veckan om Red Dead Redemption om jag bara får tummen loss. Det finns… saker att säga där. Känner jag. Jag har snart bläddrat sönder alla mina trades av Y: The Last Man ändå. Det börjar bli dags att gå vidare.

  (Quote)

Carl-Johan Johansson den 29 jul 2010 klockan 15:54

Fullt förståligt att ni tar semester. Det gör alla nu verkar det som :p

Det har ni gott förtjänat.

Vi ses då ni kommer igång igen.

  (Quote)

Henrik Blomgren den 30 jul 2010 klockan 18:19

Menar ni att ni har liv utanför spelskrivandet? Oacceptabel utveckling. :-)

  (Quote)

Augustus den 03 aug 2010 klockan 09:04

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .