PS_Move

Sony lyckades med bedriften att fylla två timmar E3-konferens med enbart hetluft. De presenterade Playstation Move som om det vore alfa, omega och en påse chips – och ännu värre, som om Wii aldrig hade existerat. Inte ens Sony-maskoten Kevin Butler kunde rädda konferensen från förnedring.

Det största problemet med patentintrånget Playstation Move var inte det skamlösa plagiatet utan att det inte hade några spel att backa upp de stora orden. Med Sorcery i spetsen såg det inte särdeles ljust ut för Moves annalkande spelbibliotek. Det spel som Sony hade kunnat rädda ansiktet med heter Echocrome 2 – spelet som på egen hand ger Playstation Move ett existensberättigande. Genom att använda Move-staven som en ficklampa kan du fickla (slå upp det) på olika polygonobjekt på skärmen och med skuggspel skapa en plattformsbana. Echocrome 2 verkar inte bara sporta den bästa Move-mekaniken hittills utan det bästa användandet av gyromekanik någonsin – även om de konceptmässigt sneglat (snott) en del på Shadow Physics.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 7 )

Detta ser sjukt intressant ut! Men, påminner det inte en del om det andra skuggspelet som presenterades under E3?
I vilket fall så får det – som du säger, Move att äntligen se ut som något att ha.

  (Quote)

PimPim den 21 jun 2010 klockan 18:45

ja, det är ganska likt det spelet du nämner, vars namn jag glömt av. skillnaden är att här verkar skuggorna faktiskt spela en spelmekanisk roll. det spelet, som jag tror du menar, verkar skuggorna bara vara en estetisk grej.

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 29 jun 2010 klockan 16:02

Lost in Shadow kom jag nu på att spelet heter! Men detta har förstås mycket mer finess än vad Lost in Shadows har. Det ser mer traditionellt ut

  (Quote)

PimPim den 01 jul 2010 klockan 01:27

Oerhört intressant spel, men jag tror inte Sony hade kommit särskilt långt med det heller, istället för Sorcery. Inget av spelen känns som något den stora massan vill ha.

Konferensen var verkligen riktigt pinsam!

  (Quote)

Rickard Olsson den 04 jul 2010 klockan 21:07

Men det är ändå demonstrationer. De häftigaste titlarna kommer när folk vet hur produkten fungerar.

  (Quote)

PimPim den 07 jul 2010 klockan 23:29

Ja, håller med om att det här borde de ha visat upp och lagt mycket krut på för det är ju annorlunda och sticker ut ifrån mängden.

  (Quote)

Peter den 25 jul 2010 klockan 01:14

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .