Hey! Du har väl inte missat att Blog ’em up-Gill och Blog ’em up-jag snackar (svamlar?) E3 på Spelradion? Har du? Inga problem, jag hookar upp dig:

Michael Gill snackar Microsoft-konferens och jag snackar Nintendo.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 3 )

Me like! När jag väl betat av allt med E3 (taskigt att behöva jobba vid sådana här tillfällen) får man väl ta och lyssna då =)

  (Quote)

PimPim den 18 jun 2010 klockan 01:49

Vi fick ta mycket skit för att vi var väldigt kritiska mot det mesta. Men på riktigt. Jag var inte särskilt imponerad av Nintendos mässa. Visst. Donkey Kong och Kirby såg väldigt trevliga ut. Men Zelda-spelet såg urbota trist ut. För att inte tala om Goldeneye som såg outhärdligt dåligt ut. Och så lyckades de inte riktigt presentera 3DS på ett episkt sätt, även om det mycket väl kan vara en episk konsol.

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 18 jun 2010 klockan 10:42

Moget att spoila, Jimmy! ;(
Jag är inte imponerad av 3DS eller 3D i huvud taget för den delen. Det känns faktiskt som att jag har sett det förut när jag fick mina hologrambilder i flingpaketet när jag var liten. Nej, 3D är sjukt överskattat och känns inte alls som framtiden, utan mer som att vi går baklänges.
Annars var Nintendos presskonferens den bästa i år. Donkey Kong och Kirby kommer att bli riktigt nice men jag håller med dig, Goldeneye var jag inte imponerad av alls.
Zelda är taskigt att diskutera. Vi har sett tidigare att Miyamoto inte kan presentera sina produkter (Wii Sports xDD).
Jag spolade genom halva Microsofts då jag inte är speciellt intresserad av Natal och Sony toppspel känns inte så jäkla topp i min mening. Förhoppningsvis hittar jag något intressant utöver presskonferenserna.

  (Quote)

PimPim den 21 jun 2010 klockan 17:30

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .