Sommaren har gjort en tidig entré i Umeå, men det hindrar inte indiespelsentusiasterna att på riktigt avsluta våren innan badbrallorna åker fram. Till terminsavslutande Indiespelkvällen, som går av stapeln fredag den 21 maj (om två dagar), har vi nöjet att presentera finske indielegendaren Petri Purho. Petri är naturligtvis mest känd för sitt Crayon Physics Deluxe, men har länge varit ett stående inslag i den nordiska och internationella indiescenen. Petri kommer att berätta om sitt arbete med Crayon, vilka problem han stötte på under utvecklingen – och vad han lärde sig under processen.

Precis som vanligt kommer det också bjudas på fika, trevligt häng och massvis med grymma indiespel (på jätteplatta och jättestora skärmar).

Hoppas vi ses där!

När: Fredag, 21/5. 18 – 22 (Petri pratar 18:15)

Var: Umeå universitet, HUMlab (under Universitetsbiblioteket)

Hur: Med ett (oberoende) leende!

PS. Glöm inte bort att testa Petri senaste spel, Men on flying Trapeze. Spelet är en uppföljare till ett annat Kloonigames-spel, The Amazing Flying Brothers. Mer trapetsaction – fast nu med fler spelare! Ett enknappsspel om män i alldeles för tajta kläder, gungandes alldeles för högt upp i ett tält (what’s not to like?).

Men on flying Trapeze done right

[singlepic id=427 w=320 h=240 float=none]


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: , , ,Kommentarer ( 4 )

Detta låter mycket intressant! Ska definitivt dra dit och se vad som erbjuds. :)

  (Quote)

Jonas Aronsson den 19 Maj 2010 klockan 13:11

Meh… me want too!
Crayon är annars ett av de mysigaste spel jag spelat. Jag är dålig på att använda mig av fysiken i spelet och så. Men det hindrar mig ändå inte ifrån att bara kunna sitta och mysa till musiken och den underbara idéen.

  (Quote)

PimPim den 19 Maj 2010 klockan 13:53

Jonas: Trevligt! Kom fram och hälsa. Jag är han med skorna.

  (Quote)

Michael Gill den 19 Maj 2010 klockan 16:33

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .