winn

Kvällslöpen basunerar ut vårens ankomst som om det bara vore en tidsfråga innan vi sprang barfota runt med blommor i håret, men här på Blog ’em up jobbar vi inte på det sättet. Kvicksilvret visar fortfarande på minus, snön ligger fortfarande vit på taken och långkalsongerna är inte på långa vägar bortstoppade.

Kunde vi skulle vi skänka tjocksockar och halsdukar till alla er frusna stackare, men i brist på ett vinterklädeslager skickar vi – med hjälp av Microsoft och Remedy – istället ett stycke polyesterjacka till den lyckliga vinnaren av vår Facebook-tävling. Efter en hård natt av diskussioner kring vilket bidrag som faktiskt var bäst (där välavvägda Mårran-referenser ställdes mot storslagna Plus-Sverker-tributes) bestämde vi oss för att lotta fram vinnaren. Resultatet blev att Rikard Gynnerstedt om en inte allt för avlägsen framtid kommer att kunna drapera sina ur kisel och hårdplats mejslade axlar med finsk textil.

Grattis Rikard!


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 3 )

Gratz Rikard.

  (Quote)

Aglet den 15 mar 2010 klockan 11:13

Rikards motivering by the way:

”Precis som Sverige att har en ambassad i Second Life, kan finnarna inte riktigt infinna sig i att vara sämre. Så för att lätta upp stämningen lite när du skakar som värst av rädsla hittar du den här representanten från finska turistnäringen mellan granarna i skogen: http://www.youtube.com/watch?v=YlObmts0ylE

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 15 mar 2010 klockan 11:15

Och här trodde jag tröjan gått till någon annan lite diskret genom Facebook! Fortsätter veckan såhär bra vet jag inte riktigt hur det slutar :)

Tack Michael, Jimmy och Carl-Johan och grattis i efterskott på 1årsdagen! Första gången man vunnit spelswag. Att det sedan kommer från favvobloggen och ett spel man verkligen ser fram emot gör inte saken sämre! :)

  (Quote)

Rikard den 15 mar 2010 klockan 15:06

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .