Alan Wake-tröjaDet är tävlingsdags på Blog ’em up! Blog ’em up har varit i Helsingfors och spelat Alan Wake – och intervjuat Remedy om sin unika marknadsposition – och håller för fullt på med att författa texter baserade på våra intryck.

I väntan på att dessa kommer upp tänkte vi låta er tävla om ett typiskt finskt klädesplagg. En glansig polyesterjacka i mediumstorlek (den faktiska storleken är närmare en Large), med andra ord. Med broderad Alan Wake-logga och en subtil Xbox 360-märkning är den dock inte bara typiskt finsk, utan också rejält exklusiv.

För att delta i tävlingen vill vi att gör följande:

Klicka er in på vår Facebook-sida och berätta vilken popkulturreferens ni helst av allt skulle vilja se i Alan Wake – och hur den skulle ta sig uttryck. Som ett exempel är vår favoritreferens den där en förvirrad stackars tant håller en fotogenlampa som en liten bäbis på kafféet i Bright Falls samtidigt som hon varnar Alan för mörkret. The Log Lady fast med en lampa.

Ni ska göra samma sak, fast med egen fantasi. Snusmumrik-liknande friluftsentusiaster beväpnad med granris? Pajätande FBI-agenter som pratar baklänges? Go ahead, make our day!

Senast nästa fredag vill vi ha era svar!


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: , ,Kommentarer ( 3 )

Jag har inte Facebook, fusk!

  (Quote)

Hagbard den 05 mar 2010 klockan 09:31

Hagbard: Jag har inte Facebook, fusk!  

Nu har du en anledning att skaffa!

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 05 mar 2010 klockan 09:50

Jag är tyvärr en XL så jag låter någon annan få chansen. ;)

  (Quote)

Christofer Martin den 05 mar 2010 klockan 13:49

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .