woc-titel

Det enskilt största intresset för en ung Satoshi Tajiri var att utforska naturen och samla på insekter. Tjugotalet år senare gör han ett spel baserat på sina erfarenheter och upptäckter: Pokémon. För Nathan Fouts är småkryp också en ständigt närvarande inspirationskälla. Skillnaden är att Fouts inte vill pyssla om dem. Han vill skjuta dem i ansiktet.

Och i Mommy’s Best Games debutspel Weapon of Choice till Xbox 360 är det just det du gör. Med automateld, laser, jetmotoreld, plasmasågklingor och andra tokiga vapen. Nämnde jag att det ser ut som en handritad blandning av Contra, Starship Troopers och de kokande tapeterna i Fear and Loathing in Las Vegas? Och nämnde jag att det är riktigt bra?

Så här gör du för att vinna

Allt du behöver att göra för att vinna ett exemplar av Xbox 360-spelet Weapon of Choice är att illustrera hur det skulle kunna se ut när (inte om) Blog ’em up räddar oss alla från intergalaktiska insekter. Till exempel så skulle vi kunna framkalla en spricka i tidsrymdsväven som suger in rymdbaggarna och förflyttar dem till ett alternativt universum i vilket de möter sig själva vartefter en tidsparadox uppstår och de upphör att existera. Eller så slår vi dem med en stor pinne.

Du bifogar bilden i ett mail som du frankerar med e-postadressen blogemup(kanelgiffel)gmail.com, och i ämnesraden skriver du: ”Jag älskar Blog ’em up”. I brödtexten: ”Hej Blog ’em up! Jag vill verkligen vinna Weapon of Choice. Det verkar riktigt häftigt. Dessutom har jag alltid gillat insekter och vapen. Att Weapon of Choice kombinerar det jag vurmar för ser jag som ett tecken från högre makter.”

Notera att tävlingen ställer noll krav på artistisk kreativitet. Tävlingen avslutas om två veckor. Alla bidrag publiceras.

[nggallery id=23]


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: ,Kommentarer ( 4 )

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .