wii-burn

Det är inte lätt när det är svårt. Och det är svårt att göra rätt när allt blir fel. Och fel, fruktansvärt fel, blev det när den 21-årige collegestudenten PsyduckWarriors (nej, han är inte bokförd så) den 19 september ifjol kom hem från skolan och mötte sitt hem slukat i lågor. Husbranden tog allt han och hans föräldrar ägde. Däribland familjens katt och studentens 250 titlar stora Nintendosamling. Det enda som de hade kvar var bilen och vad som fanns där i. Eftersom familjen inte hade någon hemförsäkring så fanns det heller ingen sportslig chans att ta sig upp ur katastrofen och den ekonomiska baksmälla som den bar med sig.

Någon månad efter branden skickade PsyduckWarrior ett brev till Nintendos kundservice för att fråga vad han skulle göra med sitt WiiWare-konto nu när hans Wii-konsol omvandlats till ett förkolnat stycke plast. Nintendo svarade med att skicka ut en helt fabriksny Wii till honom.

Stort, Nintendo, stort. Allt han behöver nu är ett vägguttag (med tillhörande vägg (med tillhörande hus)) att koppla in den i.


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med:Kommentarer ( 4 )

Eh. Vänta nu. Var det sarkasm jag kände? Tycker det var snällt av nintendo,

  (Quote)

Lugn o fin den 11 mar 2009 klockan 16:38

Vad exakt tycker du att de skulle ha gjort då? Om alla var lika givmilda som Nintendo skulle han ju ha tillbaka det mesta av det han förlorade.

  (Quote)

Niclas den 11 mar 2009 klockan 17:18

Naturligtvis var det en fin och välmenande gest. Men som i det tråkiga sammanhanget känns som salt på såren.

  (Quote)

Jimmy Håkansson den 11 mar 2009 klockan 19:19

Jo, lite salt i såret är det såklart. Men, det är ändå ett plåster på såret för ett Nintendofreak som har förlorat hela sin samling. Detta ska man helt klart se som ädelt av Nintendo. När de väl får tag på ett nytt hus är det bara att börja spela igen.

Synd att USA har ett sådant vrickat försäkringssystem.

  (Quote)

PimPim den 20 Nov 2009 klockan 02:22

Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .