lalaland

I sitt brus, sin ospelbarhet och antipresentation är La La Land inte så mycket ett traditionellt spel som det är en allergisk reaktion mot underhållningsvärde. Ett interaktivt manifest mot allt som slinker ned utan förbehåll. La La Land slåss med näbbar och klor under hela spelets förlopp, särskilt det första kapitlet som i bästa fall kan beskrivas ospelbart. Det är inte förrän del två som serien tar fart.

Det blir aldrig konventionellt kul, men däremot märkligt, fascinerande och tankeväckande. Ljudbilden rämnar samman samtidigt som medvetet felstavade dialoger bidrar till en ständigt stegrande obehagskänsla.

Favoriten är det tredje spelet i serien där den katt/fladdermusliknande figuren Biggt (som spelar huvudrollen i alla La La Land-spel) tröttnat på att äta apelsiner hela dagarna och beger sig hemifrån för att hitta ny föda. Han hittar en kokosnöt, men när han ska äta den går hans tänder i bitar. Och när han sedan försöker plocka ett äpple från äppelträdet trillar armarna av. Istället återvänder han hem till sitt berg av apelsiner bara för att inse att det inte går att skala apelsiner utan händer.

Du laddar ned hela La La Land-serien här. Och du gör det omgående!


Prenumerera på kommentarer Kommentarer | Trackbacks |
Taggad med: , ,Skriv en kommentar


XHTML: Följande taggar är tillgängliga: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


© Copyright 2013 Blog 'em up .